Milletvekili Türkoğlu, Dörtyol’daki Kamu Yatırımlarını İnceledi

0
120

Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol’da sağlık ve eğitim alanında yapılan bazı kamu yatırımlarını yerinde inceledi. Milletvekili Türkoğlu, Dörtyol Devlet Hastanesi’nin hemen yan tarafına yapılmakta olan 20 yeni poliklinik ile Dörtyol’un Ocaklı Mahallesi’nde yapımı devam eden Anaokulu’nu gezdi.

Türkoğlu’nun 20 yeni polikliniği ziyaretine, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan, Dörtyol Devlet Hastanesi Başhekimi Adem Takış, Dörtyol Devlet Hastanesi Müdürü Abbas Yeşildemir eşlik ederken, Ocaklı Mahallesi’ndeki Anaokulu ziyaretinde de; Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Şamil Temiz, Ahmet Türkoğlu, Dörtyol Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Toksoy hazır bulundu.

Dörtyol Devlet Hastanesi ziyaretinde, hastanenin hemen yan tarafında yapımı devam eden 20 poliklinik hakkında Başhekim Dr. Adem Takış’tan bilgi alan Türkoğlu; “Dörtyol’umuza yapılan bu güzide yatırım sayesinde, hizmetlerin en güzeline layık olan hemşerilerimize maksimum düzeyde sağlık hizmeti sunulmuş olacaktır” dedi. Başhekim Takış da, 20 yeni polikliniğin muhtemelen Mart ayı içinde açılacağını belirtti.

Dörtyol’a sağlık alanında ciddi yatırımların yapıldığını kaydeden Türkoğlu; “Belde belediyeleri ile birlikte nüfusu 150 bin olan Dörtyol’umuza sağlık alanında büyük yatırımlar yapıyoruz. 2013 programı içerisinde Payas’a 2, Altınçağ’a 1 Tane Aile Sağlığı Merkezi (ASM) yapacağız. Ayrıca Dörtyol’umuz Yeni Bir Devlet Hastanesi ile Yeni Bir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne kavuşacak” diye konuştu.

Milletvekili Türkoğlu, Dörtyol Devlet Hastanesi’ndeki incelemelerinin ardından, Dörtyol’un Ocaklı Mahallesi’ne geçti. Türkoğlu, Ocaklı Mahallesi’nde Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Asarkaya ile birlikte inşaatı devam eden anaokulunda incelemelerde bulundu. Anaokulunun toplam 1500 metrekarelik bir alanına sahip olduğunu söyleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Asarkaya, okulun oturum alanının ise 500 metrekare olduğunu belirtti. Milletvekili Türkoğlu, projede 4 derslik olarak kurgulanan anaokulu derslik sayısının revize edilerek, muhtemelen 8 dersliğe çıkarılabileceğini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here