Milletvekili Topal; “Bağımsızlığımızı, Diktatör Sevdalılarına Teslim Etmeyeceğiz”

0
99

serkan-topal-6Türkiye Büyük Millet Meclisinde görüşülen ‘Anayasa Değişikliği Teklifi’nin 2. tur oylamasının da tamamlanmasının ardından açıklamada bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Serkan Topal; “Tek Adam Rejimine, karşı sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

CHP’nin red oylarına karşı Anayasanın meclisten geçirildiğini kaydeden Milletvekili Topal, mücadelelerini sonuna kadar sürdüreceklerini vurgulayarak; “Türkiye Cumhuriyetini yıkacak, rejimi değiştirecek bir sistemi getirdiklerini günlerce anlatmamıza rağmen, Milletin oylarıyla Meclise gelmiş ancak iradesini tek bir kişiye devretmeye sevdalı AKP çoğunluğu, yıkım Anayasasını ne yazık ki Meclisten geçirdi. Bizler; en zor zamanda ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ diyenlerin, İstanbul Boğazına demirlemiş İtilaf devletlerinin gemilerini görünce ‘Geldikleri gibi giderler’ diyenlerin, savaşacak mermisi kalmadığında “Asker Süngü Tak” emri verenlerin torunları ve Türkiye Cumhuriyetinin mirasçıları olarak; Halkımızla birlikte el ele, göğüs göğse bu yıkım Anayasasına, Tek Adam Rejimine, Saray Sevdalılarına karşı sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz.

Yedi Düvele karşı kazandığımız Bağımsızlığımızı, Diktatör sevdalılarına teslim etmeyeceğiz. Çünkü biliyoruz ki; Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur” şeklinde sert açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here