Milletvekili Karasayar, Kavaklıoluk Sosyal Tesisini Yerinde İnceledi

0
161

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediyesi tarafından Kavaklıoluk Mahallesinde yapımı devam eden taziye evi ve muhtarlık binasında incelemelerde bulundu.

Karasayar’a inceleme ziyaretinde, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve Kavaklıoluk Mahallesi Muhtarı Sedat Bakır eşlik etti. Kavaklıoluk Mahallesi Sosyal Tesislerini yerinde inceleyen Milletvekili Karasayar, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek, onlarla sohbet edip, öneri ve taleplerini de dinledi.

Muhtarların istek ve talepleri doğrultusunda belirlenen alanlarda muhtarlık evlerinin yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil; “Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kavaklıoluk’ta taziye evi ve muhtarlık evi yapımı çalışmalarında son aşamaya geldi. Kavaklıoluk mahallemize yakışır bir muhtarlık evi yapıyoruz. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içindeyiz. Muhtarlık evleri ile muhtarlarımız daha rahat daha kaliteli hizmet vermekteler.

Amacımız her mahalleyi yaşanılabilir daha güzel İskenderun oluşturmak. Bölgede büyük ihtiyaç duyulan taziye evi için çalışma başlattık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmetlerimiz devam ediyor.

Şu anda çok amaçlı kullanılacak olan bu sosyal tesiste son rötuşlar yapılıyor. Kısa sürede içerisinde de vatandaşımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hizmetleri sürdüreceğiz. Halkımız hizmetin en güzeline layık” şeklinde konuştu.

İskenderun’da Ak Parti belediyeciliğiyle birlikte yapılmayan hizmetlerin, projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Milletvekili Orhan Karasayar da, hizmetlerin hızla devam edeceğini söyledi. Milletvekili Karasayar, mahalle sakinleriyle de sohbet ederek, onların talep ve sıkıntıları konusunda notlar almayı ihmal etmedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here