Milletvekili Ertem’den Noel Bayramı Mesajı!

0
162

CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem; “Noel’in Getirdiği Sevinç ve Kardeşliği Hristiyan Yurttaşlarımızla İçtenlikle Paylaşıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, yaklaşan Noel Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada Hristiyan vatandaşların Noel’ini kutladı.

Farklı köken, inanç ve kimlikten insanların Anadolu coğrafyasına fevkalade çeşitlilik ve zenginlik kattığını ifade eden Milletvekili Ertem; “Noel Bayramının içerdiği değerler, tarih boyunca farklı köken, inanç ve kimlikten insanlara ev sahipliği yapan başta ilimiz Hatay olmak üzere Anadolu coğrafyasına da fevkalade çeşitlilik ve zenginlik katmıştır. Bu kıymetli mirası karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü ruhuyla geleceğe taşımak dayanışma duygusuyla toplumumuzun her inançtan tüm kesimlerini birleştirecek, umutlandıracaktır. Noel’in getirdiği sevinç ve kardeşliği Hristiyan yurttaşlarımızla içtenlikle paylaşıyoruz. Bu anlayışla, Hristiyanlığın farklı mezhep ve geleneklerine ait vatandaşlarımızın tamamının ve Hristiyan âlemi’nin Noel Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum” şeklinde duygularını ifade etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here