MHP’li Çetinkaya; “Halkımız da Uygun Görürse Göreve Hazırım”

0
120

öner çetinkaya2Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili aday adayı Öner Çetinkaya, gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ile görüşen Çetinkaya, ülke gündemini değerlendirerek neden milletvekili olmak istediğini açıkladı.

Ülkenin kötü gidişatına dur denmesi gerektiğini vurgulayan Çetinkaya; “Milli benliğimizin ve beraberliğimizin alenen tartışıldığı, ahlaki yozlaşmanın en tepelere sirayet ettiği günümüzde, artık Türkiye’nin düzelmesi için ortaya büyük bir irade koymak gerekmektedir.

Milletimizin üzerindeki kara bulutları dağıtacak, ufkunu aydınlatacak, önünü açacak ve huzura kavuşturacak bir güce ihtiyaç vardır. Hak kaybına uğrayıp, varlıkları hiçe sayılan, çalışanların ve emeklilerin hakkını savunmak ve onların sesi için Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olmak istiyorum. Eğer halkımız da uygun görüyorsa TBMM çatısı altında göreve hazırım” şeklinde konuştu.

Gazetemiz sahibi Rızkullah Terbiyeli’de çıkmış olduğu bu yolda MHP Hatay Milletvekili aday adayı Öner Çetinkaya’ya başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here