MHP Seçim Hazırlıklarını Hızla Sürdürüyor

0
72

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilat toplantılarının 11’cisini Antakya’da yaptı. Antakya’da gerçekleştirilen toplantıya MHP İl Başkanı Adnan Akdaş’in öncülüğünde, MHP İl yönetim kurulu üyeleri, MHP Merkez İlçe Başkanı Fedai Yücedal ve diğer ilçe yöneticileri katıldı.

İl Başkanı Akdaş ve İlçe Başkanı Yücedal’ın açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda il ve ilçe yöneticilerinin, yerel seçimler ve diğer konulardaki görüşleri dinlendi. Yıllık çalışmalar değerlendirilerek eksik olan konular da gündeme getirildi. İlçe Başkanı Yücedal’ın Büyükşehir konusunda bazı bilgiler verdiği toplantıda ayrıca yapılması gerekenler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, diğer ilçe istişare toplantılarında olduğu gibi Antakya ilçe teşkilatının da izleyeceği yollar ve şehrin problemleri ile ilgili bilgi verdi.

Samandağ’da da Seçim Çalışmaları Görüşüldü

Bir sonraki istişare toplantısı ise Samandağ ilçesinde gerçekleştirildi. MHP Hatay İl Teşkilatının Samandağ’da gerçekleştirdiği istişare toplantısının gündemini yine seçim ve seçim hazırlıklı oluşturdu.

MHP İl Başkanı Adnan Akdaş, Samandağ İlçe Başkanı Ali Çubukçu, il, ilçe yöneticileri ve partili üyelerin katılımıyla yapılan toplantıda il, ilçe yöneticileri söz alarak; ‘mahalli idare seçimlerine nasıl hazırlanılmalı, ne yapmalı, ne gibi yol izlenmeli’ konularında görüşlerini belirttiler.

Toplantı sonrası konuşulanlar hakkında açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Adnan Akdaş; “Toplantıda söz alan arkadaşlar, MHP partisinin tek bayrak, tek devlet, tek vatan, tek dil, 1000 yıllık kardeşliğin, kentleşmenin, birlikteliğin savunucusu olmasını, bu güzel vatanın kimselere peşkeş çektirmemek için mücadelesini, vatanın kutsal olduğu bilincinde tek parti olduğunu belirttiler. Bayrağını, vatanını, milletini seven herkesi kucaklamanın MHP’nin, MHP’li olmanın ön şartı olduğunu bundan gurur duyduklarını söylediler.

Ben kapanış konuşmasını yaparak, mahalli idareler seçiminde ilçe teşkilatlarının izleyeceği yollar konusunda bilgi verdim. Değerli ilçe yöneticilerinin ve partili üyelerinin bu heyecan, bu susamışlık, bu duruş içerisinde, davaya inanışları karşısında çok memnun olduğumu arkadaşlarıma da söyledim. İlçe yöneticilerinin ve partili üyelere bizlere bu havayı yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here