MHP Kadın Kollarında Bayrak Değişimi

0
623

MHP İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya; “Kutsal Davamızın İktidar Olması Yolunda Her Türlü Engeli Aşacağız”

Gerçekleştirilen olağan kongreyle yeni yönetimini belirleyen Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Kadın Kolları, önceki gün parti binasında bir basın toplantısı düzenledi.

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, teşkilatı tarafından bu göreve layık görülmesinden ötürü gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek; “Öncelikle bu kutsal görevi teslim aldığım sevgili büyüğüm ve Kıymetli başkanım Emel ablama bugüne kadar özveriyle yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşkilatın ve şahsım adına teşekkür ederim. Bu görev değişikliğinin bir bayrak yarışı olduğu bilinciyle almış olduğum bu kutsal görevi layıkıyla yürütebilmek için tüm kadın kolları üyeleri ve teşkilatımızla birlikte davamızın ilke ve amaçları, Rahmetli Başbuğumuzun gösterdiği hedef doğrultusunda onur ve şerefle yürüteceğime huzurlarınızda söz veriyorum. Öncelikle biz hanımların bir anne olduğunu ve bu ülkenin kutsal emanetlerine sahip çıkacak evlatlar yetiştirdiğimizi herkesin bilmesini istiyorum. Türk kadını her zaman eşinin yanında, Kurtuluş Savaşı’nda ve tarihimizin her döneminde Türk töresine yaraşır bir şekilde ikinci plana itilen değil, eşiyle denk durumda omuz omuza mücadele etmişlerdir. Bu mücadele bilinci ile ülkemizin içinden geçtiği bu tehlikeli dönemde biz Türk kadını olarak bize düşen vazifeyi en iyi şekilde ifa edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

İşte tam da bu manada İskenderun MHP Kadın Kolları teşkilatı olarak her mahalleye ve her sokağa girerek, her kadının elini tutarak, sevgi ve hoşgörü ile gönüllerine girip, bu kutsal davanın iktidar olması yolunda her türlü engeli aşacağız.

Konuşmama son verirken, bu kutsal görevi bana tevdi eden teşkilatıma ve her zaman her yerde bana destek olan ve yanımda olan eşim Süleyman beye ve beni yalnız bırakmayarak, bu onurlu günde yanımda olan siz değerli misafirlere ve dostlarıma teşekkür eder saygılarımı sunarım Ne mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here