MHP İlçe Başkanı Gül’den Mitinge Davet!

0
62

mhp-ibrahim gül9MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, yaptığı basın açıklamasıyla, tüm İskenderunluları, 25 Mayıs 2013 Cumartesi günü Adana’da yapacakları ‘Vatan’ mitingine davet etti.

Millî Mücadele’nin temel felsefesi olan ‘Vatan bir bütündür parçalanamaz’ düsturunu yeniden ilan etmek, unutmuş olanlara hatırlatmak için bir arada olacaklarını ifade eden Gül; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak diyoruz ki; çok geç olmadan felaketten önceki son çıkışı kaçırmadan gelin sesimize ses verin, gücümüze güç katın. Katılamayacak değerli kardeşlerimizi de en azından televizyonları başından vatan mitingimizi izlemeye davet ediyoruz” dedi.

MHP olarak 10 yılı aşan bir süredir, AKP iktidarları tarafından uygulanan politikaların yanlışlığını ve bunların sonuçlarının devlet ve millete ağır bedellere mal olabileceğini söylediklerini hatırlatan Gül; “Biz, başta genel başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere, yıllar öncesinden Türkiye’nin gittiği geleceği gördük, yani bugünü dünden okuyan siyasi bir hareketiz. AKP iktidarlarını her fırsatta, her platformda uyardık! Yanlışlarına engel olmak için başta milletimizin bize verdiği meclis gücü olmak üzere, her türlü demokratik hakkımızı sonuna kadar kullandık, buna da devam ediyoruz. Doğruları göstermek için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Gözü kapanmış, kulağı tıkanmış, kalbi Türk’e ve Türk Milleti’ne kararmış bir iktidarın uyarılması da ancak dolu meydanlar, kararlı insanlarla olur. Bu maksatla ve Allah’ın izniyle, bu hafta sonu 25 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da, Adana İstasyon Meydanı’nda ‘Vatan’ temalı mitingimizi gerçekleştireceğiz. Hangi etnik kökenden gelirlerse gelsinler, hangi inanca sahip olurlarsa olsunlar, hangi partiye oy verirlerse versinler, kalbi vatan diyen herkesi, 25 Mayıs’taki Adana ‘Vatan’ mitingimize davet ediyoruz.

Mitingimize katılmak isteyen tüm hemşerilerimizi partimizle irtibata geçmeleri ya da 25 Mayıs günü saat 12.30 da Tayfur Sökmen Bulvarı 3M Garden önünde olmaları gerekmektedir. Aynı yerden ve aynı saatte hareket edecek araçlarımız mitingimize katılmak isteyen halkımıza tahsis edilmiştir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here