Metin Uca’dan Başkan Civelek’e Ziyaret

0
53

Program için kentimize gelen Gazeteci-sunucu Metin Uca, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, gazeteci-programcı Metin Uca’ya İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.

İskenderun’un ve ilimizin pek çok kültürün izlerini taşıdığını anımsatan programcı-yazar Metin Uca, bunun büyük bir zenginlik olduğunu söyledi. Metin Uca; “İskenderun çok güzel bir kent, burada olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

İskenderun’un coğrafyasıyla ve halkıyla güzel bir kent olduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Civelek de, hoşgörüye dayanan bir yaşam kültürü bulunduğunu ifade etti. İskenderun’un zengin bir mutfağa sahip olduğunu da ifade eden Başkan Civelek, “İskenderun coğrafyası, halkıyla çok güzel bir şehir! Biz de halkımıza ve İskenderun’a layık olmaya çalışıyoruz” dedi.

Gazeteci-programcı Metin Uca’ya ziyarette, Uca’nın programını organize eden Besime Organizasyon yetkilileri Besime-Vedat Kireççi eşlik etti.

Metin Uca Braille alfabesi ile yazılı kapı etiketini inceledi

Engellilerimizin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla belediye binasındaki birimlere monte edilen Braille alfabesiyle yazılı olan kapı etiketleri, gazeteci Metin Uca’nın dikkatini çekti. Uca, belediye binasındaki birimlerin girişinde bulunan görme engelliler için Braille alfabesi ile yazılı olan kapı etiketlerini ilgiyle inceledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here