Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Kariyer Günleri Buluşması Etkinliği

0
15

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idaresince bu yıl üçüncüsü düzenlenen III. Pilav Günü ve Kariyer Buluşması etkinliğinde okulun atölyelerinde yapılan çalışmalar görücüye çıkarıldı.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi III. Pilav Günü ve Kariyer Buluşması etkinliğine İskenderun Ticaret ve Sanayi odası başkanı Levent Hakkı Yılmaz, okulun eski mezunlarından Atilla Demirkent, İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Şube Müdürleri, AK Parti İskenderun ilçe Bülent Özer, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, Okul Müdürleri, eski mezunlar, öğretmenler, öğrenciler ile kalabalık davetli topluluğu katıldı.

Okul Bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte okulun ahşap, metal, makine elektronik atölyelerinde öğrencilerin yıl boyu yaptığı çeşitli çalışmalar da kurulan stantlarda sergilenirken, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, alan öğretmenleri ve öğrencileri tarafından bilgiler verildi.

6 Şubat 2023’teki depremlerden sonra üçüncüsünü gerçekleştirdikleri Pilav Günü ve Kariyer Buluşması etkinliğine katılımlarından dolayı herkese teşekkür eden İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım, okulun tarihçesinden ve yapılan birçok güzel çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Eski mezunlardan Atilla Demirkent etkinlikte ise, etkinlik için geldiği okulda baktığı her noktada okul yıllarını hatırladığını belirterek, yapılan etkinlikten dolayı okul müdürü Yıldırım’a, öğretmenlere, öğrencilere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Etkinlikte ayrıca okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ‘İki Büyük Üstad Okulumuzda Buluştu’ programı kapsamında Aşık Veysel ve Neşet Ertaş türkülerinden oluşan müzik ziyafeti sunuldu. İskenderun Halk Eğitim Merkezi Mehter Takımı gösterisinin ardından öğrencilerin atölyelerde ürettiği ürünlerin yer aldığı stantlar konuklar tarafından ziyaret edildi. Çeşitli etkinlikler gün boyu devam etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here