Meral Akşener Bugün İskenderun’a Geliyor

0
336

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Parti Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu ve Kurucu Üyeleriyle birlikte 24 Şubat Cumartesi günü (bugün) Hatay’a geliyor.

İyi Parti Lideri Akşener, partisinin Antakya İl Binası ve İskenderun İlçe Binasının açılışını gerçekleştirmek üzere ilimize gelecek. Genel Başkan Meral Akşener bugün saat 12.30’da Antakya İl Binasının, saat 17.00’da da İskenderun İlçe Binasının açılışını gerçekleştirecek.

İyi Parti İskenderun İlçe Yönetiminden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Antakya İl Binasının açılışına katılmak isteyenler için bugün saat 10.00’da İyi Parti ilçe binasının önünden ücretsiz araç kaldırılacağı duyuruldu.

Saat 11.30’da il yöneticileri tarafından havaalanında karşılanacak olan İyi Parti Lideri Akşener, İl Binasının açılışının ardından burada il yöneticileri ile bir toplantı yapacak.

Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından bir ayı aşkın bir süredir yürütülmekte olan Zeytin Dalı Operasyonunda yaşamını yitiren şehit ailelerini ziyaret etmek üzere Reyhanlı’ya geçecek olan Akşener, şehit ailelerine bir araya gelerek taziyelerini iletecek.

Reyhanlı’nın ardından İskenderun’a geçecek olan Akşener, saat 17.00’da İyi Parti İskenderun İlçe Binasının açılışını gerçekleştirecek. Açılış töreninin ardından ilçe binasında partililerle bir araya gelecek olan Akşener, daha sonra ilimizden ayrılacak. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here