Melekler, Fenerbahçe’ye Diş Geçiremedi

0
68

bayan basketbol34Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 24. haftasında Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı’na konuk olan Hatay Büyükşehir Belediyesi, rakibi karşısında maçtan 73-55 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada sarı-Lacivertli ekipten Agnieszka Bibrzycka ve Tina Charles 14’er sayıyla en skorer isimler olurken, Shavonte Zellous da 12 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan bir diğer isim oldu.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonunda oynanan maça Fenerbahçe Bojovic ve Tuğba Palazoğlu’nun üçlükleriyle 6-0’lık seri ile başladı. Tina Charles, Quanitra Hollingsworth ve Agnieszka Bibrzycka’nın basketleriyle de skor farkını açtı ve ilk çeyreği 21-15 önde geçti. İkinci çeyrekte Fenerbahçe farkı çift hanelere taşıdı ve soyunma odasına da 44-30 üstün gitti.

Üçüncü periyotta Tina Charles ile etkili olan Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, aradaki skor farkını korudu ve dördüncü çeyreğe 61-45 üstün gitti. Dördüncü çeyreğe konuk takım Hatay BŞB 4-0’lık seri ile başladı. Tina Charles ile Hatay ekibine yanıt veren Fenerbahçe daha sonra farkı 20 sayılara çıkararak maçtan 73-55 üstün ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here