Mahsun Eren; “Hatay Halkının Karşısına Başarıyla Döneceğiz”

0
419

payas u17-5Payas Belediyespor’lu Gençler, Türkiye Şampiyonasında Aralarında Süper Lig ve PTT 1. Lig Takımlarının da Bulunduğu Gurupta Mücadele Edecek…

Gençler U-17 Ligi Türkiye Şampiyonası 2. Kademe karşılaşmaları 16-19 Nisan tarihleri arasında Gaziantep ilinde yapılacak. Daha önce Gaziantep’te yapılan 1. Kademe müsabakalarında tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon olan Payas Belediyespor’un U-17 takımı, aralarında Süper Lig ve PTT 1. Liginde mücadele eden takımların gençleri karşısında ter dökecek.

Yapılacak 2. Kademe maçları öncesinde bir açıklama yapan Payas Belediyespor U-17 Futbol Takımı Teknik Direktörü Mahsun Eren, başarıya inandıklarını belirterek; “Gaziantep ilinde yapılan 1. Kademe karşılaşmalarında şampiyon olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu hafta içerisinde yapacağımız hazırlık ve çalışmalarla 2. Kademe karşılaşmalarında da şampiyon olmayı arzu etmekteyiz. Hatay halkının karşısına başarıyla döneceğiz” dedi.

16-19 Nisan tarihleri arasında Gaziantep ilinde yapılacak olan U-17 Gençler 2. Kademe ligine katılacak olan takımlar şöyle olacak: Gençlerbirliği, Kayserispor, Elazığspor, Payas Belediyespor, Lider Durmuşspor, Diyarbakır Ali Paşaspor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here