Liseli Gençlerimiz İskenderunlulardan Destek Bekliyor!

0
453

Bu yıl 20’cisi düzenlenen Türkiye Liselerarası Müzik Yarışmasında, Hatay ilimizi temsil eden Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinden elemelere kalan karma müzik grubu hemşerilerimizden destek bekliyor.

20’ci Liselerarası müzik yarışmasının elemeleri, 31 Mart’ta Ankara’da yapıldı. İskenderun’dan iki okul birleşerek ‘Lise Birleşim Orkestrası’ adıyla yarışmaya katılım sağladılar. İskenderun’u temsil edecek grup, Cumhuriyet Anadolu Lisesinden Kaan Cansız ve Deniz Dede,  Nuran Yılmaz Anadolu Lisesinden ise Berkem ve Görkem Altun  adlı ikiz kardeşlerin bir araya gelmesiyle oluştu. İskenderun grubu, Athena’dan “Kafama Göre” adlı parça ile Hatay ilimizi ve İskenderun’umuzu  temsil edecekler.

Bilindiği üzere Liselerarası Müzik Yarışmasının elemeleri,  geçtiğimiz günlerde İzmir, İstanbul ve Ankara olarak üç merkezde yapıldı. İstanbul Bostancı Gösteri Merkezinde, 20 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan finallere, jürinin seçtiği okulların dışında, halk oylaması sonucunda en çok oyu alan üç okul direk finallere katılmaya hak kazanacak.

İskenderunlu hemşerilerimizin yapması gereken; akıllı telefonlarına ‘play stordan’ ‘fizy müzik’ uygulamasını indirerek,  Liselerarası Müzik Yarışması sekmesinden, Ankara Elemelerinin görüntülerine ulaşarak, Cumhuriyet Anadolu Lisesi ve Nuran Yılmaz Anadolu Lisesini tıklamalı ve açılan sayfada yeşil renkli oy ver butonuna basmalarıdır. Oy kullanırken her kesin bir hakkı olduğu unutulmamalıdır.

Gençlerimizin sesine kulak vererek onları bu mutlu olacakları elemelerde destekleme büyüklüğünde olalım. Liseli bu gençlerimizi İstanbul finallerinin yapılacağı  Bostancı Gösteri Merkezine gönderelim. Dünya Barışının ortak dili müzik için kollarını sıvayan Liseli gençlerimiz, sizlerin desteğini bekliyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ – Fotoğraf: Nuri ERDENER)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here