Lions Kulübü ve Emekliler Derneğinden Başkan Dingil’e Ziyaret

0
312

İskenderun Körfez Lions Kulübü Derneği ile İsdemir Emekliler Derneği İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

İskenderun Körfez Lions Kulübü Derneği ziyaretine, üyeler Serap Çam, Gülser Yiğit, Anıl Taşkın ve Müge Güler katılım gösterirken, İsdemir Emekliler Derneği ziyaretine ise Dernek Başkanı Ahmet Keven ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Seyfi Dingil, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine büyük önem verdiklerini ifade ederek; “İskenderun’a hizmet noktasında el birliği içerisinde olmamız gerekiyor. Bizler hizmetlerimizi yaparken ilgili kişilerden, kurumlardan ve sivil toplum kuruluşlarından görüş alıyoruz. Sorunların ancak ortak akıl ile çözülebileceğine inanıyoruz. Yaşadığımız bu güzide şehre sahip çıkmak zorundayız. Sizler ekonominin atardamarları durumundasınız” dedi.

Belediye olarak gerçekleştirdikleri hizmetler ve çalışmalar ile ilgili dernek yöneticilerine bilgiler aktaran Başkan Dingil; “Toplumun her kesimine eşit hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Emeklilerimizin, yaşlılarımızın, çalışanların sorunlarını dinliyor, belediyemizin imkânları ölçüsünde yardımcı olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Gerçekleşen ziyaretlerde kent hakkında fikir alışverişinde de bulunuldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here