Liglerde Kazan Kaynıyor!

0
117

spor haberleri5Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu maç programları belli oldu. Fikstüre göre Körfez İskenderunspor hafta sonunu Beylerbeyi deplasmanında geçirecek. Erzin Belediyespor ise Bursa Nilüferspor A.Ş. deplasmanında puan arayacak. Payasspor, Gaziosmanpaşa’yı, Kırıkhanspor Düzcespor’u, Hatayspor ise Bayrampaşa’yı sahalarında konuk edecekler.

Kritik günler yaşayan Körfez İskenderunspor, hafta boyunca yaptığı Beylerbeyi maçının hazırlıklarını Derince Belediyespor önünde kaçırılan 3 puanın moralsizliği ile sürdürdü. Maçın uzatma dakikalarında gördüğü gol ile sahasında Derince’ye puan kaptıran Körfez ekibi bu hafta ise Beylerbeyi ile puan mücadelesi yapacak. Turuncu-Mavili ekip deplasmandan puan çıkarmanın ve moral kazanmanın hesaplarını yapıyor.

körfez iskenderunspor (52)

Son üç haftada çıkış yakalayarak özgüven kazanan Hatayspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde İstanbul takımlarından Bayrampaşaspor’u konuk edecek. Teknik Direktör Bayram Toysal dönemindeki çıkışını sürdürmek isteyen Bordo-Beyazlı futbolcular, rakiplerini yenerek rahat nefes almak istiyor. Hatayspor, 3 puan hedefine kilitlenirken, iki gün önce göreve seçilen yeni Hatayspor yönetimi de tam kadro maçta olacak.

İlimizin 3. Ligdeki diğer temsilcilerinden Erzin Belediyespor, Bursa Nilüferspor A.Ş. deplasmanında puan arayacak. Mavi-Beyazlı ekip Payasspor, Gaziosmanpaşa’yı, Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor ise Düzcespor’u ağırlayacak. Haftanın programı şöyle olacak: è

Beylerbeyispor-Körfez İskenderunspor

14.02.2016 13.30

Beylerbeyi 75.Yıl Stadı

Ozan Soykan, Gökhan Esen, Ersin Erbay

Payasspor-Gaziosmanpaşa

14.02.2016 13.00

Payas İlçe Stadı

Batuhan Gültek, Barış Akdağ, Yakup Keçeci

Bursa Nilüferspor A.Ş.-Erzin Belediyespor

14.02.2016 13.30

Nilüfer Stadı

Gökçen Öztürk, Yakup Yılmaz, Görkem Kargıage

Kırıkhanspor-Düzcespor

14.02.2016 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Erdoğan Özkaya, Süleyman Yavaşoğlu, Barış Çardaklı

Hatayspor-Bayrampaşa

14.02.2016 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Eser Birinci, Recep Yıldırım, Nurettin Dinçer Demir

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here