Lig Heyecanı Yeniden Başlıyor

0
91

Spor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimizin bu hafta sonu yapacakları maç programları ile maçları yönetecek hakemler belli oldu. İkinci yarının ilk haftasında, ikinci lig temsilcimiz Hatayspor, Kastamonuspor 1966 deplasmanında puan arayacak. Üçüncü lig temsilcilerimizde Erzin Belediyespor, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kırıkhanspor, sahasında 1461 Trabzonspor’u, Payasspor da yine sahasında Ankara Adliyespor’u ağırlayacak.

İkinci Ligde iddialı bir konumda bulunan Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor ligin ikinci yarısına da etkili bir giriş yapmak istiyor. Devre arasını iyi değerlendiren ve kadrosunu da yaptığı transferlerle güçlendiren Hatayspor, taraftarıyla, yönetimiyle, teknik heyet ve futbolcusuyla tam olarak kenetlenmiş ve başarıya odaklanmış bir durumda! Şampiyonluğun büyük adaylarından olan Hatayspor bu hafta sonu Gazi Stadında Kastamonuspor 1966 ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin tek hedefi Kastamonu deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek.

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, hafta boyunca yoğun bir program ile maça hazırlandıklarını söyledi. Maçta en iyi stratejiyi kuracaklarını da belirten Palut; “Çok zor maç olacak. Bizim de hedefimiz şampiyonluk. Artık her puanın bizim için değeri var. Biz de güçlü rakibimize karşı sahada kazanmak istiyoruz. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi. Taha Balcı ve Mithat Yaşar’ın cezalı olması nedeniyle kadroda olmayacağını, Selim Ilgaz’dan da antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle faydalanamayacağını belirten Palut, yeni transfer Gökhan Sazdağı’nın ise henüz takım seviyesinde olmadığı için kadroya dahil edilmediği sözlerine ekledi.

Payasspor 3 Puana Kilitlendi

Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki ilimiz temsilcisi Payasspor, Pazar günü Payas İlçe Stadında oynayacağı Ankara Adliyespor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Ali Asım Balkaya nezaretinde tamamladı. Havanın aşırı derecede yağışlı olmasına rağmen, çalışmalarını Dörtyol ilçesindeki sentetik sahada sürdüren Mavi-Beyazlı ekip Payasspor’da Teknik heyet, futbolcular ve camia galibiyete kilitlenmiş durumdalar. Pazar günü yapılacak olan karşılaşmayı Halil İbrahim Yıldırım, Ertan Bağdaş, Şener İnan hakem üçlüsü yönetecek.

Ferdi Yalçın Kırıkhanspor’da

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor, Cumartesi günü (bugün) oynayacağı 1461 Trabzonspor karşılaşmasına tam manasıyla hazır durumda. Kırıkhan temsilcisi, bu kritik maç öncesinde Yomraspor’un kalecisi Ferdi Yalçın’ı renklerine bağladı. Ferdi Yalçın, daha önce aralarında Türk Telekom, Kahramanmaraş, Zonguldak Kömürspor, Antalya Kepez Belediyespor ile Kilimli Belediyespor takımlarının bulunduğu birçok takımda oynadı. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Kastamonuspor 1966-Hatayspor

21 Ocak 2018 Pazar Saat: 13.30

Gazi Stadı

Cihan Aydın, Serdar İla, Suat Güz

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor-Erzin Belediyespor

21 Ocak 2018 Pazar Saat: 13.30

Bayburt Genç Osman Stadı

Harun Toplar, Okan Gürdiş, Servet Bozkurt

Kırıkhanspor-1461 Trabzonspor

20 Ocak 2018 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Gökhan Özbulut, Emre Aslan, Ömer Karakaya

Payasspor-Ankara Adliyespor

21 Ocak 2018 Pazar Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Halil İbrahim Yıldırım, Ertan Başdağ, Şener İnan

(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here