Liderliğe Devam!

0
360

turnuva-igc2İGC’de Zihni Özdemir 7 gol atarak patlama yaptı…

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti: 9
51. Bakım Merkez Komutanlığı: 2

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 32. Erhan Aksay Futbol Turnuvasına hafta sonu malçları ile devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahanda yapılan önemli karşılaşmada Körfez (B) Grubu lideri İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, 51. Bakım Merkez Komutanlığı’nı 9-2 mağlup etti.

Hatay bölgesi hakemlerinden Metin Sugitin, Hüseyin Saklar ile Fatih Ateş’in yönettiği karşılaşmada İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nin gollerini Zihni Özdemir (7), Mehmet Yavuz ile Mehmet Çetin, 51. Bakım Merkez Komutanlığı’nın gollerini ise Nadir Bal ile Fatih Ateş attı.

spor-turnuva15

Yargı Akademisi: 3 – Belen Kaymakamlığı: 0

Gruptaki günün diğer karşılaşmasında ise Yargı Akademisi, Belen Kaymakamlığı’nı 3-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetin ardından puanını 9’a çıkartan Yargı Akademisi, Belen Kaymakamlığının üzerine çıkarak dördüncü sıraya yerleşti.

turnuva-meydan mah2

Meydan Mahallesi: 8 – Biçer Beton: 1

Turnuvada son haftalarda ardı ardına aldığı galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği ise rakiplerine meydan okumaya devam ediyor. Meydan Mahallesi ekibi, yapılan kritik karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Biçer Beton’u 8-1 mağlup etti ve galibiyet serisini sürdürdü. Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin gollerini Kemal Tuncer (2), Faysal Arsoy, Suphi Öztürk, Ahmet, Zeki Erdem, Fikret Yıldız ile Hasan Kaçan atarken, Biçer Beton’un tek sayısını Hıdır kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here