Lider Payas Belediyespor, Beyoğlu’na Konuk Olacak

0
101

payas bldspor27Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta mücadele eden Payas Belediye 1975 futbol takımı, ligin başından bu yana mağlubiyet yüzü görmeden liderliğini sürdürmeye devam ediyor. Ligin sonlarına yaklaştıkça her geçen hafta tansiyonun yükseldiği ligde bu hafta sonu zorlu Beyoğluspor’a konuk olacak olan lider Payas Belediyespor 1975, bu haftayı da kayıpsız tamamlamak istiyor.

Ligde yenilgisiz bir şekilde liderliği sürdürmek gibi önemli bir başarıya imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten başarılı Teknik Direktör Ender Tıraş; “Önümüzdeki maçlar bizim için hiçte kolay olmayacak. Zor ve güçlü ekipler ile karşılaşacağız. Bunun bilincindeyiz ama bizim bir hedefimiz var, o hedefe ulaşabilmek için önümüzdeki engelleri tek-tek aşmamız gerekir, bizde bunu yapacak güçteyiz. O zorlu karşılaşmalardan bir tanesi de bu hafta sonu Beyoğluspor ile yapacağız. Takımda bazı eksiklikler var ama iyi bir seri yakaladık, bunu devam ettirmek istiyoruz. Bunun içinde bu zorlu deplasman maçından galibiyet ile dönmek istiyoruz” dedi.

Ligde en yakın takipçileri 44 Malatyaspor ile aralarında 1 maç fazlasıyla 3 puan fark olduğunu da hatırlatan Teknik Direktör Tıraş; “En yakın takipçimiz ile aramızda 3 puan fark bulunuyor. Bu farkı sezon sonuna kadar korumak istiyoruz. Ligin son haftası bay takım olduğumuz için ligde kalan 3 karşılaşmadan toplam 9 puan çıkarmak istiyoruz” diye konuştu.

Lider Payas Belediyespor geçen hafta Birecik Belediyespor’u Ekincan’ın golüyle 1-0 mağlup etti. Cezası nedeniyle rakibini İslahiye’de ağırlayan Payas ekibi, tek golle 3 puanı alarak, toplam puanını 61’e çıkarttı ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here