Kursiyerler, Beyaz Melek Bakımevinde Yaşlıların Saç Bakımını Yaptı

0
302

bld-sac-kesimi1İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören kuaförlük kursu kursiyerleri Beyaz Melek Bakımevinde yaşlıların saç bakımını yaptı.

Denizciler’de açılan kuaförlük kursunda eğitim alan kursiyerler, bakıma muhtaç yaşlılara hizmet verilen Beyaz Melek Bakımevini ziyaret etti. Kuaförler, eğitmenleri ile birlikte Bakımevinde barınan yaşlı kadınların saçlarını kesip, fön çekti.

bld-sac-kesimi2

Her yıl gerçekleştirilen rutin ziyaretlerde kimsesiz kadınların saç bakımlarını da yapan kursiyerler, aldıkları eğitim kapsamında sosyal etkinliklere katkı sağlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek; “Böyle bir vesileyle bakıma muhtaç büyüklerimizi ziyaret edip, gönüllerini alma imkânı bulduk. İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e açmış olduğu kurslardan dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizlerle yakından ilgilenen Kültür Müdürlüğü personeline başarıları çalışmalarının devamını diliyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise yaptığı açıklamada, yapılan çalışmanın İskenderun’da sosyal belediyecilik anlamında yürütülen çalışmalara verilebilecek en güzel örneklerden birisi olduğunu söyledi. Başkan Seyfi Dingil, kursiyerlere meslek öğretmenin yanında toplumsal sorumluluk duygusu aşıladıklarına da dikkat çekerek; “Açtığımız kurslarda gençlerimize sadece meslek öğretmiyoruz, aynı zamanda sorumluluk bilinci de aşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here