Kupada Kuralar Çekildi

0
41

kupa eşleşmeleriİDÇspor TKİ Tavşanlı Linyitspor, Hatayspor da Gaziantepspor’la Eşleşti

İskenderun Demir Çeliksor ve Hatayspor’un de yer aldığı Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Müsabakaları kura çekimi dün İstanbul’da yapıldı. Gerçekleştirilen kura çekiminin ardından İskenderun Demir Çelikspor, PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Hatayspor’da Süper Lig Takımlarından Gaziantepspor ile eşleşti.

Profesyonel Kurul Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kanık, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp temsilcilerinde katıldığı kura çekimi dün yapıldı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Koşar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’na Spor Toto 3. Lig’den 7, Spor Toto 2. Lig’den 19, PTT 1. Lig ile Spor Toto Süper Lig’den 13’er takımın yükseldiğine vurgu yaparak; “Bugün gerçekleştireceğimiz kura çekimine BAL’dan da iki takımımız katılıyor. Kura çekimine 27’si seri başı toplam 54 takımın katılıyor. Ziraat Türkiye Kupası, Türkiye’yi kucaklamaya devam ediyor. Heyecanımız ve mutluluğumuz sürüyor. Önümüzdeki günlerde tesisleşme ve alt yapıya önem veren Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig takımlarımız öncelikli olmak üzere, önemli destekler vermeyi de planlıyoruz” dedi.

Daha sonra Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Müsabakaları kura çekimine geçildi ve seri başı 27 takım, seri başı olmayan 27 takım ile eşleşti. 3 Tur Müsabakaları, 29-30-31 Ekim tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Kura çekiminde İskenderun Demir Çelikspor, kendi evinde PTT 1. Lig takımlarından TKİ Tavşanlı Linyitspor ile Hatayspor’da Süper Lig Takımlarından Gaziantepspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here