Korhan ve Harputlu’dan Dünya Şampiyonası Serüveni!

0
305

Türkiye Tekvando Federasyonu Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan, yine milli takım ile Dünya Şampiyonası heyecanı yaşayacak. Başarılı antrenör Korhan, 3 Şubat’ta başlayan milli takım kampı için Antalya’ya gitti. Milli Takım kadrosunda, İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcusu Sefer Tayyip Harputlu da yer alıyor.

İskenderun’da 1984 yılından bu yan aralıksız olarak Tekvando çalışmasını yaptıran ve binlerce sporcu yetiştiren Siyah Kuşak 7. Dan Mehmet Korhan, Milli Takımın başında Dünya Şampiyonasında yarışacak. Büyükler Para Tekvando Milli Takımın başında görev alacak olan Korhan, 3 Şubat’ta başlayan kamp için Antalya’ya gitti.

Milli Sporcu 5. Dan Antrenör Fikret Korhan’ın da hem hocası hem de babası olan Mehmet Korhan, 2008 yılından buyana Türkiye Tekvando Federasyonu Milli Takım Antrenörü olarak görev yaparken, büyük başarılar da elde etti.

Korhan, Bursa’da yapılan ve Balkan ülkelerin katıldığı Yıldızlar Balkan Tekvando şampiyonasında Balkan şampiyonluğu, Hırvatistan’da yapılan ve 48 ülkenin katıldığı Avrupa Şampiyonasında Takım olarak Avrupa ikinciliği, Gürcistan’da yapılan ve 53 ülkenin katıldığı Avrupa şampiyonasında Takım olarak Avrupa şampiyonluğu, Tunus’ta yapılan Akdeniz Oyunları Şampiyonasında takım olarak ikincilik ve Azerbaycan’da yapılan Tekvando Dünya Şampiyonasında takım olarak Dünya ikinciliği gibi başarılara imza attı.

Korhan, yeni görevi ile hedefini bu defa Dünya Şampiyonluğu olarak belirledi. Milli Takım kadrosunda, aynı zamanda İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcusu Sefer Tayyip Harputlu’nun da bulunması Antrenör Korhan için ayrı bir anlam taşıyor.

Büyükler Para Tekvando Milli Takımına, Milli Takım Antrenörü Mehmet Korhan’a ve Milli Sporcumuz Sefer Tayyip Harputlu’ya başarılar diliyoruz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here