Körfez, Yeni Malatyaspor’u Ağırlayacak

0
58

körfez iskenderunspor45Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Taraftarlarımızı Centilmenlik İçerisinde Desteğe Davet Ediyoruz”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta haftanın en önemli karşılaşmasında Körfez İskenderunspor, Pazar günü saat 14.30’da İskenderun 5 Temmuz Stadında Yeni Malatyaspor’u ağırlıyor. Çalışmalarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde devam eden Turuncu-Mavili ekipte, Murat Paluli, Mehmet Yeniler ile Semih Beyaz, 2. Lig Karması Milli Takım kampı için gittikleri Antalya’da çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın ise Yeni Malatyaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada taraftar desteği beklediklerini belirtti. Aydın; “Hafta sonunda kendi saha ve seyircimiz önünde yapacağımız karşılaşma, her iki takımın bulundukları konum nedeniyle oldukça önem taşımaktadır. Bizim puan kaybına tahammülümüz yok. Bu karşılaşmada tek düşüncemiz galibiyet. Her antrenmanlarımızda bunu tek-tek futbolcularımıza anlatıyoruz. Gün birlik günüdür. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında taraftarlarımızın centilmenlik içerisinde desteklerini bekliyoruz” dedi.

Teknik Direktör Ramazan Silin de; “Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tüm futbolcuların tek düşüncesi galibiyettir. Yeni Malatyaspor karşılaşmasında taraftarlarımızın yoğun desteğine ihtiyacımız var” diyerek taraftarı ve tüm sporseverleri maça davet etti.

Bu arada Körfez İskenderunspor Kulüp Müdürü Mevlüt Küçük, bilet konusunda bir değişikliğe gitmediklerini belirterek kapalı tribün 5 TL, Maraton tribünün ise 1 TL olacağını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here