Körfez, Tarsus’tan 1 Puanla Döndü

0
82

körfez iskenderunspor44Stat: Tarsus Şehir Stadı

Hakemler: Bora Durak**, Murat Ceylan**, Can Yamaç**

Tarsus İdman Yurdu: İzzet** Turan*** Mehmet Menderes*** Ayhan** Gökhan Çalışır** Onur** (Dk. 70 Gökhan Emreciksin*) Gökhan Çırak** (Dk. 59 Ergun*) Hüseyin** (Dk. 83 Samet*) Hakan** Oğuz** Kaan**

Körfez İskenderunspor: Gökhan Aslan*** Serdar* (Dk. 40 Fatih**) Mehmet Yeniler** Halil** Murat Kurt** (Dk. 83 Yaşar*) Zeki** Ersoy** Gökhan Aydıngül*** Murat Palulli** Semih** Serdal** (Dk. 59 Mustafa*)

Goller: Dk 69 Mehmet Menderes (Tarsus İdman Yurdu), Dk. 67 Gökhan Aydıngül (Körfez İskenderunspor)

Sarı Kartlar: Hakan (Tarsus İdman Yurdu), Semih, Ersoy, Mehmet Yeniler (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, deplasmanda Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldı. Rakibi karşısında 67. dakikada öne geçen Körfez ekibi, bu üstünlüğünü koruyamadı ve 69’da kalesinde gördüğü golle 1 puana razı oldu.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla grupta alt sıralardan uzaklaşamayan Körfez İskenderunspor, geçtiğimiz hafta sonu karşılaştığı Tarsus İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalarak kente 1 puanla döndü. İlk yarısı golsüz geçen karşılaşmada her iki takım da galip gelmek adına hamleler yaptı. Körfez İskenderunspor adına Gökhan 67. dakikada sahne alırken takımını öne geçiren golü kaydetti. Turuncu-Mavililerin sevinci uzun sürmedi. 69. dakikada Mehmet Menderes’in golü ile Tarsus ekibi eşitliği sağladı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca her iki takım da 1 puana razı oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here