Körfez İskenderunspor’da Yönetim ve İsim Değişikliği

0
378

körfez iskspor1Spor Toto 3. Ligde mücadele ederken, geçtiğimiz sezon küme düşen ve bu yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Körfez İskenderunspor, Ayhan Bölükbaşı Başkanlığındaki yeni yönetimle yeni sezona hazırlanıyor. Yapılan kongre sonunda takımın isminin İskenderunspor FK olarak değiştirilmesi kararı alınırken, takımın sportif direktörlüğüne ise uzun yıllar İskenderunspor’un formasını giyen ve hocalığını yapmış olan Ali Sapmaz (Ali Cop) getirildi. Kulüp Başkanı Ayhan Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyesi İsmet Parlar, birlikte yaptığı açıklamada takımın kaptan olarak da belirledikleri Mehmet Türk ile prensipte anlaştıklarını da açıkladılar.

Yönetimden Başkan Savaş’a Ziyaret

Kulüp Başkanı Ayhan Bölükbaşı ve yöneticiler, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’teki çalışma ofisinde ziyaret ederek sezon öncesi yapılan çalışmalarla ilgili olarak bir değerlendirme gerçekleştirdi.

körfez iskspor2

Sporun tüm dallarına sağladığı desteklerle Hatay’ın spor alanında çağ atlamasına ve ilimizin adının başarılarla anılmasına vesile olan Başkan Savaş, kulüp yönetimi ile ilimizdeki spor faaliyetleri hakkında birtakım fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Önümüzdeki günlerde Hatay’ın spor alanında daha üstün başarılar elde ederek ulusal medyaya konu olacağına inandığını belirten Başkan Savaş, bu kapsamda Hatay için sahada ter döken sporcuların motivasyonunu arttırmak amacıyla elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini kaydetti.

İskenderunspor yönetimi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde Hatay’ın geleceğe sportif başarılarla ilerleyeceğine inandıklarını ve bu anlamda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here