Körfez İskenderunspor’a Başkan Morali!

0
138

körfez iskenderunspor1Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in İlk Ziyareti Futbol Takımına Oldu…

Körfez İskenderunspor futbol takımının idmanını izlemek için 5 Temmuz stadına giden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, burada futbolculara baklava ikram etti. Tesisleri de futbolculara açtığını vurgulayan Başkan Dingil, takımın yarın ve haftaya kendi evinde oynayacağı karşılaşmalardan galip gelmesi halinde futbolculara 60 Milyar TL tutarında prim müjdesi verdi.

Belediye başkanlık mazbatasını aldıktan sonraki ilk ziyaretini Körfez İskenderunspor’a gerçekleştiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, futbola olan tutkunluğunu futbolculara anlattı.

körfez iskenderunspor2

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getiren Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı ve Körfez İskenderunspor Onursal Başkanı Cengiz Gül, belediye başkanlık görevinde Seyfi Dingil’e başarılar diledi. Takımın adını Körfez İskenderunspor yaptıklarını söyleyen Gül; “İsim değişikliği, şehrin takımı olma yolundaki gayretlerimizin bir göstergesidir! Seçim öncesi Seyfi beyle görüştüğümüzde bu takımı kendisine bırakacağımı söylemiştim. Şuanda da takımı kendisine bırakıyorum. Birlikte daha güzel günler göreceğimize de inanıyorum. Takıma sahipsizlik vardı, ümit ediyorum ki onu da ortadan kaldıracağız. Tüm sporseverlerin sahiplenmesi ve moral vermesi ile inanıyorum ki bu takım çok iyi noktalarda olacaktır” dedi.

körfez iskenderunspor3

Takımı Sahiplenmeyi Sağlayacağız!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de bu camiayı bu noktaya getirenlere teşekkür ederek; “Bizim gönlümüzden geçen bu takımın daha iyi noktalarda olmasıdır. Bu düşünce ile bizler takımımızı daha iyi yerlere taşımak için hep birlikte çalışacağız. Takıma sahiplenmeyi sağlayacağız” diye konuştu.

Futbolculara dönerek tesislerin kapısını sizlere sonuna kadar açıktık diyen Belediye Başkanı Dingil; “Ligde istenilen noktada değiliz. Bu nedenle önümüzde öncelikle evimizde oynayacağımız iki maç var. Bu iki maçı alın, ananızın ak sütü gibi helalinden size 60 Milyar TL prim! Seneye hedefimiz büyük,  sizler yeter ki bu takımı ligde tutun. Ağabeyiniz olarak her zaman için yanınızdayım. Yeter ki sizler sahada yapmanız gerekeni yapın! Ben stadın dolması için çaba sarf edeceğim. Şunu unutmayın başarı olursa, ben her zaman için yanınızda olurum” şeklinde konuştu Dingil, hedefinin 3 büyüklerden en azından birini buraya getirmek olduğunu da söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here