Körfez İskenderunspor Halit Yavuz’a Emanet

0
273

2018-2019 Futbol Sezonunda Hatay Amatör Küme Süper Liginde şampiyonluk hedefleyen takımlar arasında yer alan Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor’un Onursal Başkan Ahmet Sürer, Teknik Direktörlüğe bölgemizin deneyimli spor adamlarından Halit Yavuz’un getirildiğini açıkladı.

Genç Teknik Direktör Halit Yavuz, geçmiş yıllarda aralarında İskenderun Demir Çelikspor, Eyüpspor ve Siirtspor’un da bulunduğu çok sayıda takımda profesyonel futbol oynadı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nde de bazı takımlarda futbol oynayan Halit Yavuz, Körfez İskenderunspor ile sözleşme imzalayarak Turuncu-Mavili takımı çalıştırmaya başladı.

Turuncu-Mavililerin Gözü BAL’da

Öte yandan, kurduğu güçlü kadroyla Hatay Amatör Küme Süper Liginde şampiyonluğu hedefleyen Körfez İskenderunspor, yeni sezon çalışmalarını Teknik Direktör Halit Yavuz nezaretinde sürdürüyor. Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor’un çiçeği burnunda yeni başkanı Yücel Durna, futbolcuların İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yaptığı antrenmanı izledi. Onursal Başkan Ahmet Süzer ve Teknik Direktör Halit Yavuz ile takım hakkında bilgiler alan Başkan Yücel Durna, futbolcularla da kısa sohbet ederek moral verdi.

Yeni sezon öncesinde İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahası ile Karayılan Belediye Spor Tesislerinde antrenmanlarını aralıksız sürdüren Körfez İskenderunspor, ligin ilk müsabakasını 16 Eylül Pazar günü deplasmanda Reyhanlı Belediyespor ile yapacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here