Körfez, Aydın’da “Mucize” Kovalayacak!

0
85

spor-program2Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta kümede kalma mücadelesi veren Körfez İskenderunspor, Pazar günü (yarın) Aydınspor deplasmanında tamam ya da devam diyecek. Ligde kalma yolunda, klasmanda son hafta maçında Aydın deplasmanında galibiyetten başka bir sonuç düşünmeyen Turuncu-Mavililer, buradan galibiyet elde ederek diğer rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek. Hafta başından bu yana sürdürdüğü hazırlıklarını tamamlayan Turuncu-Mavili ekip bugün Aydın’da olacak ve maçın oynanacağı Adnan Menderes Stadyumunda yapacağı son çalışmanın ardından bu önemli maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta play-off öncesi moral arayan Hatayspor ise Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor’u konuk edecek. Hafta başından bu yana hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlılar, Bugsaşspor’u yenerek play-off öncesi moral kazanmak istiyor.

Hatayspor Taraftarlar Derneği ise play-off’ta şampiyonluk hedefine ulaşması için Hatayspor’a herkesin destek olmasını istedi. Beklenen destek gelmemesi halinde taraftarlar Cumartesi günü yürüyüş yapacak, Pazar günü de stadyumda protesto da bulunacak.

Hatırlanacağı üzere, Bordo-Beyazlı ekip Hatayspor, 2 sezon üst üste play-off’larda finale kadar yükselmiş, ancak her iki final maçında da yenilerek PTT 1. Lig kapısından dönmüştü.

Spor Toto 3. Lig temsilcilerimiz de hafta sonu önemli maçlar oynayacak. Çatalcaspor deplasmanına çıkacak olan Kırıkhanspor, rakibinden puan çıkararak moral kazanmak istiyor. Payas Belediyespor 1975 ise sahasında ağırlayacağı Arsinspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. 3. lig. 3. grup temsilcimiz Erzin Belediyespor da Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanında puan mücadelesi yapacak. Haftanın programı şöyle olacak: è

Aydınspor 1923-Körfez İskenderunspor

3 Mayıs 2015 Pazar Saat: 15.30

Adnan Menderes Stadı (Seyircisiz)

Hüseyin Çiftsüren, Engin Gökçe, Sezgin Altun

Hatayspor-Bugsaşspor A.Ş.

3 Mayıs 2015 Pazar Saat: 14.00

Antakya Atatürk Stadı

Fahri Var, Doğuş Darık, Oktay Önge

Çatalcaspor-Kırıkhanspor

3 Mayıs 2015 Pazar Saat: 15.30

Ziya Altınoğlu Stadı

R.Alkım Aksoy, Can Yamaç, Serdar Aynur

Payas Belediyespor 1975-Arsinspor

3 Mayıs 2015 Pazar Saat: 15.30

Payas İlçe Stadı

Cem Koyun, Murat Yücebaşoğlu, Serkan Türksoy

Van Büyükşehir Belediyespor-Erzin Belediyespor

3 Mayıs 2015 Pazar Saat: 15.30

Van Atatürk

Çağdaş Altay, Murat Güçlü, Sefa Özcan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here