‘KOBİ’lere Kurumsal Sosyal Sorumluluk Toplantısı’ Düzenlendi

0
143

turkonfed1TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu; “Hatay’ı Önemsiyoruz ve Her Türlü Desteğe Hazırız”

Hatay’da TÜRKONFED-DASİFED İşbirliğiyle “Kobi’lere Kurumsal Sosyal Sorumluluk Toplantısı” düzenlendi.

Antakya merkezli Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu’nun (DASİFED) üyesi olduğu Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), KOBİ’ler için sosyal fayda yaratacak Avrupa Birliği projesini Hatay’da Savon Otel’de düzenlediği bir toplantı ile tanıttı.

Toplantı öncesinde TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu ve DASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılıçlar, Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Güven’e protokol ziyareti düzenledi.

turkonfed2

DASİFED ev sahipliğinde Antakya Savon Otel’de düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar; “Doğu Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet gösteren derneklerimiz ve 440’ı aşkın üyemizle projeler üretiyoruz. 10 Aralık 2016 tarihinde 2. Ticaret Köprüsü etkinlimizle iş insanlarının birbiri ile tanışmalarını ve iş geliştirmelerini sağlayacağız. Orta ve uzun vadede Hatay’da festival düzenlemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu da yaptığı konuşmada; “Ortak amacımız, huzur, demokrasi ve özgürlüklerin iyileştirilerek ülkemizin kalkınmasıdır. 22 bölgesel 3 sektörel federasyon, 24.500 üye iş insanı ve sağladığımız 7 milyon istihdamla Türkiye’nin en büyük tarafsız ve gönüllü konfederasyonuyuz. KOBİ’ler için sosyal sorumluluk projemizi sağlamak için buradayız. Hatay’ın kendi potansiyelini ortaya çıkaramadığı gözlenmektedir. Hatay özellikle Suriye krizinin çözülmesiyle önemli bir konumda olacaktır. Hatay’ın yarın savaş bitecekmiş gibi hazır olması gerekmektedir. Biz Hatay’ı önemsiyoruz ve her türlü desteğe hazırız” dedi.

turkonfed3

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin geniş katılımıyla yemek yenildi. Yemeğin sonlarına doğru Kurumsal Sosyal Sorumluluk sunumu gerçekleştirildi. Türkiye’de KOBİ’ler İçin Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi, TÜRKONFED tarafından Avrupa Birliği Sivil Toplum Diyalogu Programı desteğiyle yürütülüyor. Proje, Avrupa Birliği ülkeleri ve Türkiye’deki iyi uygulama örneklerini aktarmayı, KOBİ’ler nezdinde kurumsal sosyal sorumluluk bilincini arttırmayı ve şirketlerin iş modellerini bu doğrultuda yeniden şekillendirmelerini sağlamayı hedefliyor.

turkonfed4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here