Kızıl Körfez Taraftar Grubundan Başkan Dingil’e Teşekkür

0
317

taraftardan teşekkür1Körfez İskenderunspor taraftar grubu olan Kızıl Körfez Gurubu Liderleri Amigo Nihat ve Amigo Metin, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde düzenledikleri basın toplantısında, takımın ligde kalmasında emeği geçen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ettiler.

Birkaç taraftar ile birlikte cemiyette toplantı düzenleyen Kızıl Körfez Gurubu Liderleri Nihat ve Metin; “Bilindiği üzere TFF 2. Lig Kırmızı Grupta maçlar Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. İskenderun ise Pazar günü tarihi bir maça sahne oldu. Ligin bu son maçında yenenin ligde kalacağı yenilenen ligden düşeceği maç yaşadık. Takımımız Körfez İskenderun Spor Eyüp Spor’u muhteşem bir oyunla 2-1 yenerek tarihi bir galibiyet aldı ve ligde kalmayı başardı. Maçı izlemeye gelen binlerce taraftar ise takımımızı 90 dakika destekleyerek yalnız bırakmadı.

Takımın bu başarıyı yakalamasında şüphesiz en büyük pay İskenderun Belediye Başkanımız sayın Seyfi Dingil’dir. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanımız Seyfi Dingil, ilk ziyaretini Körfez İskenderun Spor’a yapmış ve örnek bir tavır göstererek o günden bugüne kadar bizleri hiç yalnız bırakmayarak takıma sahip çıkmıştır. Bu takıma sevgisini her fırsatta göstermiştir.

Körfez İskenderun Spor bu şehrin markasıdır. Şehrimizin takımına herkes sahip çıkmalıdır. İnşallah şehrimizin takımını daha iyi yerlerde göreceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız. Bu vesile ile futbolcularımıza, teknik heyete ve kulüp yöneticilerine ve İskenderun Belediye Başkanımız Sayın Seyfi Dingil’e spora ve sporcuya verdiği destekler için canı gönülden teşekkür ediyoruz” dediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here