Kız Meslek’in Yemek Yarışması Damakları Tatlandırdı

0
156

yemek yarışması1Turizm haftası münasebeti ile geçtiğimiz hafta sonu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu’nun da katılımı ile Kız Teknik ve Meslek Lisesinde bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi. Öğrencilerin gösterileri büyük bir beğeni ile izlenirken, öğrencilerin kendi elleriyle yaptıkları “Fellah Köfte ve İçli Köfte” yarışmasında damaklar tatlandı.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen Turizm Haftası kutlama etkinliklerine İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, ilçe milli eğitim şube müdürleri, Turizm Danışma Bürosu Yetkilisi Özgür Durmaz, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

yemek yarışması2

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Ders Öğretmeni Murat Tolga Eser; “Turizm yılın bütününe hitap eden güzel bir hizmet olmasından dolayı önemini hepimiz biliyoruz. Biz öğretmenler ve öğrenciler olarak ortak isteğimiz yetişmiş eleman gücüne bizlerinde gerekli katkıyı sağlamaya çalışmaktır. Büyüklerimizden ve yetkililerden isteklerimizde yetişmeye can atan öğrencilerimizin bu gücün içerisine katılmasında bize yardımlarını sağlamak olacaktır” dedi. Daha sonra öğrencilerin; tiyatro, zeybek oyunu, atışma, folklor gösterisi ve modern dans gösterileri büyük alkış aldı.

Okul içerisindeki aşçılık bölümünde eğitim alan 15 öğrenci arasında “Fellah Köfte ve İçli Köfte” yemeği yarışması da yapıldı. Lezzetlerin katılımcıların damaklarında tatlandığı yemek yarışmasında jüri tarafından yapılan değerlendirmede Esen Gümüşbaş birinci, Leyla Bozdağ ikinci, Gönül Toprakçı da üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here