KİSİAD Yönetimi İTSO’yu Ziyaret Etti

0
155

itso-kisiadKörfez İskenderun Sanayici ve İşadamları Derneği (KİSİAD) yönetim kurulu üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İTSO Salonunda gerçekleştirilen ziyarette ağırlıklı olarak İskenderun Ekonomisi görüşüldü.

Ziyarette söz alan KİSİAD Başkanı Tamer Eker; “Sivil toplum kuruluşları ile entegre olup, İskenderun için neler yapabiliriz onun uğraşı içerisindeyiz. İskenderun hepimizin, İskenderun ekonomik yapısı, ticaret hacmi potansiyeli, Ortadoğu’ya açılan kapısı, özelleşen limanı, deniz yolu, demir yolu ile kesişen bir noktada yer alıyor. Gelecek vaad eden ve ticaretin merkezi olma yolunda hızla ilerleyen İskenderun Körfezi’nin bu gelişmesinde İTSO’nun da çok hayırlı hizmetler yapabileceğine yürekten inanıyoruz ve İTSO yönetimine başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İskenderun’a hizmet noktasında bizler de birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. İskenderun adına ve yararına olacak her şeyde birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız” dedi.

İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen de, Karayollarına ait alanın fuar alanına dönüştürülmesi projesi hakkında neler yapılabilirin uğraşı içerisinde olduklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here