Kısa-Kısa Asayiş Haberleri

0
104

Beşinci Kattan Düşen Genç Hayatını Kaybetti

Samandağ’da bir apartmanın 5’nci katından düşen genç hayatını kaybetti. Olay, Samandağ ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 yaşındaki A.Ç. saat 22.15 sıralarında yaşadığı apartmanın 5’nci katından aşağı düştü. Olayı görenler 112 ekiplerine haber verirken, genç olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Göçük Altında Kalan İşçi Yaralı Kurtarıldı

Antakya ilçesinde su borusunda tadilat yaparken göçük altında kalan işçi yaralı olarak kurtarıldı. Alınan bilgiye göre, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanal İdaresine bağlı bir ekip, su borusu patlağı tamiri için Akasya Mahallesi’ndeki bildirilen adrese gitti. Ekipler tarafından su borusunun tamiri sırasında kepçe ile kazılan toprak kayarak Hasan Vural adlı işçinin üzerine yığıldı. Olay yerine çağrılan AFAD ve Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, uzun uğraşlar sonucu Hasan Vural’ı göçük altından çıkardı. Yaralı işçi, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Hatay Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İnşaat Duvarı 1 Kişinin Ölümüne Sebep Oldu

Altınözü ilçesinde yapımı devam eden inşaatta çalışan Suriyeli işçi yıkılan inşaat duvarının altında kalarak hayatını kaybetti. Yaralanan 2 işçi ise hastaneye kaldırıldı. Altınözü ilçesinde yapımına devam edilen çok amaçlı salonunun inşaatında bir anda binanın iç ve dışına çökmesi sonucu inşaat işçisi olan Suriyeli işçi A.M. (40) hayatını kaybederken, 2 işçi yaralandı. Enkaz altında kalan Suriyeli işçiyi görenler durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan müdahaleye rağmen işçi kurtarılamadı. Duvar çökmesi sonucunda yaralanan biri Suriyeli iki yaralı ise Altınözü Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma, olayın meydana geldiği inşaatta inceleme başlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here