Kırıkhanspor’da Teknik Heyetle Yollar Ayrıldı!

0
41

kırıkhanspor9Kırıkhanspor Yönetim Kurulu, yaşanılan bazı sorunlar nedeniyle teknik heyetle yolları ayırma kararı verdi. Teknik heyetle yol ayrımına giren Kırıkhanspor’un yönetimi, yeni teknik direktör için birkaç isimle iletişim içerisinde olduğunu belirtti.

Çamlıktaki tesislerde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırıkhanspor’un Teknik Direktörü Ömer zengin ve ekibi ile bir araya gelen Kırıkhanspor yönetimi, gündemdeki transfer ve teknik heyet konusunu görüştü. Yapılan görüşmeler sonunda bir açıklama yapan Kırıkhansor Basın Sözcüsü Mehmet Bilgin; “Ömer Zengin ve ekibi ile yaşanılan bazı sorunlar nedeniyle yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Yeni teknik direktör konusunda birkaç isimle görüşmelerimiz devam etmektedir. Bir iki gün içerisinde teknik heyet sorununu çözeceğiz.

Ayrıca transfer konusunda prensipte anlaştığımız futbolcularla bu hafta içerisinde sözleşme imzalayacağız. Fenerbahçe alt yapısından takımımıza 4-5 futbolcu sözü alınmıştır. Bu futbolcuların dışında yeni teknik heyetin görüşü doğrultusunda yapılacak transferlerle güçlü bir kadro oluşturmuş olacağız. Bu sezon güçlü ve iddialı bir ekiple ligde mücadele etmeyi arzuluyoruz. Transfer konusunda sessiz görülüyoruz ama anlaştığımız futbolcularla toplu sözleşme imzalayıp sezonu açacağız” dedi.

Basın Sözcüsü Bilgin, takıma Hatayspor’dan yeni transfer edilen Kaleci Ömer Kısa’nın da takım kaptanlığına getirilmesini karar verildiğini duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here