Kırıkhanspor’da Hazırlıklar ve Transfer Devam Ediyor

0
279

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor’un devre arası kamp çalışmaları Antalya Side Sense Oteli tesislerinde Teknik Direktör Hakan Çimen nezaretinde devam ediyor. Kulüp Başkanı Veli Özdoğan kamp çalışmaları ve transferlerle ilgili yapmış olduğu açıklamada; “Kırıkhanspor ikinci yarıya en güzel şekilde hazırlanıyor Kırıkhan Belediye Başkanımız Ayhan Yavuz, futbolcularımızla görüşerek güven verdi. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. Her türlü destekte bulunan Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Yavuz’un Verdiği Destekle, Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un, Kırıkhanspor’u kanatları altına alması ve transfer çalışmaları esnasında gereken desteği vermesi spor camiasında sevinçle karşılanırken, bu destek doğrultusunda transfer çalışmaları da aralıksız devam ediyor.

Yapılan transferlerle ilgili bilgiler veren Başkan Veli Özdoğan; “Erhan Gözetlik, Mustafa Olcaytu, Özcan Dağ, Uğur Erdoğan, Emre Aktaş, M. Fırat Demir, İzzet Canlıka, Sergen Öztürk, Kaleci Ferdi Yalçın, Oğuzhan Afşin’i takıma kazandırmış bulunuyoruz.

Kadromuzda ayrıca Oğuzhan Bayıroğlu, Turgut Karacak, Metehan Uçak, Halil Donat ve Hakan Doğan gibi Kırıkhanlı 5 futbolcu ile M. Akif Şerifoğlu, Taylan Özgün, Oğuz Kaan Oral gibi 3 Hataylı futbolcumuz da yer almaktadır” diye konuştu.

İyi Bir Kadro Kurduk, Kırıkhanspor Asla Küme Düşmeyecek

İmkânlarını sonuna kadar kullanarak takımdan desteğini esirgemeyen Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a bir kez daha teşekkürlerini ileten Özdoğan; “Titiz bir çalışmanın ardından iyi bir kadro kurduk. Kırıkhanspor asla küme düşmeyecek, bütün taraftarlarımız bundan emin olsun. Takımımız çalışmalarına Teknik Direktör Hakan Çimen nezdinde aralıksız devam ediyor. Takıma kazandırılan futbolcular takıma çabuk uyum sağladılar ve taktiksel çalışmalara kısa sürede cevap verdier. Buda bizim için sevindirici bir durum” şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, yeni transfer edilen futbolcuları camiaya tanıtmak amacıyla Kırıkhan’da tören düzenleneceğini de sözlerine ekledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here