Kırıkhanspor, Tire Deplasmanından Puanla Döndü

0
150

kirikhanspor-27Stat: Tire 4 Eylül Stadı

Hakemler: Yolga Sencak** Sedat Yavanoğlu** Cemil Tunç**

Tire 1922 Spor: Ömer* Akın** Efe** Hakan Çakır** Furkan** (Dk. 63 Ozan*) Emre** (Dk. 80 Kadir*) Fatih** Hakan Yağmurkaya*** (Dk. 69 Orhan*) Güner*** Mümin** Gökhan*

Kırıkhanspor: Bahadır** Mustafa Acar** Mustafa Olcaytu*** Muhsin** Alican*** Murat*** Ömer** Mehmet Akif** (Dk. 77 Sercan**) Yasin** (Dk. 70 Görkem**) Özcan Dağ**** Ertuğrul*** (Dk. 89 Hakan*)

Sarı Kartlar: Akın, Ozan (Tire 1922 Spor), Mehmet Akif, Sercan (Kırıkhanspor)

Goller: Dk.18 Güner, Dk. 50 Hakan Yağmurkaya (Tire 1922 Spor), Dk. 56-70 Özcan Dağ (Kırıkhanspor)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Kırıkhanspor ile Tire 1922 Spor, 4 Eylül stadında yapılan karşılaşmada 2-2 berabere kaldı. Kırıkhanspor, 2-0 yenik duruma düştüğü müsabakada sahneye çıkan golcü futbolcu Özcan Dağ ile bir puanı kaptı. Özcan Dağ attığı 2 golle eşitliği sağlarken, Kırıkhanspor, deplasmanda elde ettiği bu beraberliğin ardından grupta lider Bodrumspor’un 1 puan gerisinde 18 puan ile ikinci sırada kendisine yer buldu. Kırıkhanspor’un taraftarları takımlarını deplasmanda da yalnız bırakmadı.

Maçın 18. dakikasında sağ çaprazdan süratle Kırıkhanspor ceza sahasına giren Güner şık bir plaseyle topu uzak köşeden ağlarla buluşturdu: 1-0. 49’da Tire farkı ikiye çıkardı. Gökhan’ın pasını Kırıkhanspor ceza alanında kontrol eden Hakan sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 2-0. 56. dakikada Kırıkhanspor farkı bire indirdi. Ertuğrul’un kale sahasına havalandırdığı topa iyi yükselen Özcan sert bir kafa vuruşu ile Ömer’i avladı: 2-1. 71. dakikada Kırıkhaspor skoru eşitledi. Murat’ın soldan yaptığı ortada Özcan gelişine nefis bir şutla fileleri sarstı: 2-2.

payasspor-32

Payasspor, Orhangazispor’dan Puan Çıkaramadı

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Payasspor ise grup lideri Orhangazi Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, karşılaşma sonunda sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Ozan Bileyci, Mehmet Akif akkor ile Sinan Bilen’in yönettiği karşılaşmada ev sahibi Orhangazispor’un gollerini Mehmet Selçuk Hızarcı (KK) ile Gökhan attı. Payas Spor’un tek golünü Hüseyin Yahyaoğlu attı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here