Kırıkhanspor ve Payasspor İkinci Yarıya Sıkı Hazırlanıyor

0
131

Başkan Özdoğan İle Başkan Doğan Takımlarının Kampını Ziyaret Etti

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor’un devre arasındaki kamp çalışmaları Antalya Manavgat Side Sense Oteli tesislerinde Teknik Direktör Hakan Çimen nezaretinde aralıksız devam ederken, Sarı-Lacivertli ekibin Başkanı Veli Özdoğan da kampı ziyaret ederek, takımın durumu hakkında bilgiler aldı. Teknik Direktör Hakan Çimen ve yardımcılarıyla bir araya gelerek gelişmeler hakkında görüş alış verişinde bulunan başkan Özdoğan, prensipte anlaşılan futbolcuların takım ile birlikte çalışmalarına devam ettiğini ve resmi sözleşmelerin atılmasının ardından isimlerinin 2-3 gün içerisinde açıklanacağını söyledi.

Manavgat Side mevkiindeki Arslan Zeki Demirci tesislerinde çalışan Kırıkhanspor’da hafif sakatlığı devam eden genç yetenek Egecan Çevir, takımdam ayrı düz koşu yaparken, 1 gün izin alan Mehmet Fırat Demir ise kampa dönerek antrenmanda yer aldı.

Başkan Osman Tufan Payasspor’un Kampını Ziyaret Etti

Öte yandan 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Payasspor’un devre arası kamp çalışmaları da Teknik Direktör Ali Asım Balkaya nezaretinde Antalya Belek Limak Atlantis Oteli tesislerinde sürüyor.

Payasspor’da da Başkan Osman Tufan, Antalya’da ikinci yarı çalışmalarını sürdüren Mavi-Beyazlı ekibin kampını ziyaret etti. Futbolcuların antrenmanını da izleyen Başkan Tufan, yeni transferlerle ilgili olarak Teknik Direktör Ali Asım Balkaya’dan bilgiler aldı.

Payasspor kamp esnasında hazırlık karşılaşmalarına da devam ediyor. Darıca ile yapılan özel karşılaşmada 1-1 berabere kalan Mavi-Beyazlılar 9 Ocak Salı günü (bugün) Batman Petrolspor, 12 Ocak tarihinde de Trabzon 1461 takımlarıyla hazırlık karşılaşması serisini sürdürecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here