Kırıkhanspor, Manisa BŞB’ye Boyun Eğdi

0
269

Stat: Kırıkhan İlçe Stadı

Hakemler: Cihat Çelikdağ** Erhan Gündoğdu** Ömer Lütfü Aydın**

Kırıkhanspor: Lokman* Alican Özaltun* Mustafa Acar* Muhsin Polat* Mehmet Berber* (Dk.72 Murat Kara*) Güven Gürsoy* Mehmet Akif* (Dk. 66 İlker Sayan*) Sercan Uslu* Mustafa Olcaytu Ergen* Murat Aydın* Yasin* (Dk. 60 Ertuğrul*)

Manisa BŞB: Fatih Demirlek** Barış Ataş** (Dk.85 Barbaros*) Ufukhan**, Gökhan Payal** Burak Can** Alper Akçam*** Bilal Gücüyetmez** Berkin Kamil Arslan*** (Dk. 80 Engin Güngör*) Olcay Turhan** (Dk. 65 Özgür Kedikli*) Mehmet Yılmaz** Ali Öztürk**

Goller: Dk. 68 Alper Akçam, Dk 77 Berkin Kamil Arslan (Manisa BŞB)

Sarı Kartlar: Dk. 56 Mehmet Akif Şerifoğlu, Dk. 90 Mustafa Acar (Kırıkhanspor)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 28. hafta karşılamasında temsilcimiz Kırıkhanspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor, Kırıkhan İlçe Stadında karşı karşıya geldi. Bu zorlu mücadeleyi Manisa BŞB 2-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Karşılaşmanın ilk devresinde gol sesi çıkmayınca ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sona erdi. İkinci yarıda daha etkili olan taraf misafir ekip Manisa BŞB idi. 56. dakikada Mehmet Akif Şerifoğlu takımını 1-0 öne geçiren golü atarken, ev sahibi ekibin çabaları ise beraberliğe yetmedi. Dakikalar 90’ı gösterirken sahneye çıkan Mustafa Acar farkı ikiye çıkardı ve maçın skorunu belirledi.

Payas, Diyarbakır Temsilcisine Puan Kaptırdı

İlimizin bir diğer 3. Lig temsilcisi Payasspor da sahasında ağırladığı Diyarbekirspor A.Ş. ile berabere kalarak haftayı 1 puanla kapattı. Sercan Murat Gündüzler, Necdet Çelik, Mehmet Aldemir hakem üçlüsünün yönettiği maçta gol sesi çıkmayınca, taraflar puanları paylaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here