Kırıkhanspor, Kırıkkalespor’a Puan Kaptırdı

0
76

kırıkhanspor (42)Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, kendi saha ve seyircisi önünde ligde kalma mücadelesi veren Türk Metal Kırıkkalespor ile karşılaştı. Kritik maçtan 0-0 beraberlikle ayrılan Sarı-Lacivertli ekip önemli bir puan kaybı yaşadı.

Ligin 18. haftasında deplasmanda Kırıkkalespor’u ağırlayan Kırıkhanspor sürpriz bir puan kaybı yaşadı. Karşılaşmanın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Kontra ataklarla gol aramaya çalışan her iki takım da ilk devre itibariyle aradıkları golü bulamadı ve ilk yarı golsüz geçildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda istekli başladı. Daha istekli görünen ve puana daha çok ihtiyacı olan Kırıkkalespor gol yollarında etkili olamadı. Karşılaşmanın 88. dakikasında Kırıkhanspor’dan Hüseyin, gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Karacabey Birlikspor: 3 Erzin Belediyespor: 0

Öter yandan Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden bir diğer temxilcimiz Erzin Belediyespor ise Karacabey Birlikspor deplasmanından 3-0 mağlup olarak kentine döndü. Ev sahibi Karacabey Birlikspor’a 3 puan getiren golleri 18. dakikada Ali Serin, 20 ve 55. dakikalarda Hurşit Meriç attı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here