Kırıkhanspor Kendine Geldi!

0
100

kirikhanspor-39Kırıkhanspor: 2 Kemerspor: 0

Stat: Kırıkhan İlçe Stadı

Hakemler: Enes Kaplan** Ergin Gökçe** Nevzat Teker**

Kırıkhanspor: Göktuğ*** Muhsin*** Alican Özaltun*** Mustafa Acar** Murat Kara** (Dk. 66 Gürkan**) Ömer Gür** Sercan** Mehmet Akif** Güven Gürsoy*** (Dk. 90+1 Hüseyin*) Alican Tez*** Ertuğrul** (Dk. 68 Yasin**)

Kemerspor: Sertaç* Volkan* Yunus* Barış** Burak** Deniz* Sevcan* Semih* Ufuk* (Dk. 58 Oğuz*) Tahir* (Dk. 60 Gökhan*) Umut*

Sarı Kartlar: Mustafa Acar, Ömer Gür, Sercan, Güven Gürsoy (Kırıkhanspor), Sevcan (Kemerspor)

Goller: Dk. 37 Alican Tez, Dk. 87 Güven Gürsoy (Kırıkhanspor)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta zirveye oynayan ekiplerden Kırıkhanspor, kendi saha ve seyircisi önünde Kemerspor’u her iki yarıda atılan gollerle 2-0 yenerek haftayı üç puan ile kapattı. Kırıkhanspor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 31 e çıkartarak Silivrispor’un ardından gol averajıyla ikinci sırada yer aldı.

Grubun sürpriz ekibi Kırıkhanspor, zirveden kopmamak adına çıktığı Kemerspor maçından 2 gollü galibiyetle ayrıldı. Maç istekli başlayan Sarı-Lacivertli ekip, istediği ve aradığı golü 37. dakikada buldu. Alican Tez’in Kırıkhanspor adına attığı gol ilk yarının da skorunu belirledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da arzulu başlayan Kırıkhan temsilcisi, birçok pozisyondan yararlanamazken, 87. dakikada sahneye çıkan Güven Gürsoy hem takımını rahatlattı hem de maçın skorunu belirledi.

Kırıkhanspor 16. hafta maçları sonunda puanını 31’e yükselterek, Silivrispor’un ardından gol averajı ile ikinci sırada kendisine yer buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here