Kırıkhanspor, Deplasmandan Puanla Döndü

0
92

Stat: Lüleburgaz 8 Kasım

Hakemler: Doğu Yılmaz** Ozan Andaç Göral** Halil Altun**

Ergene Velimeşespor: Erhan** Semih*** Caner** Metehan** (Dk. 46 İbrahim** Serhat *** İlker ** (Dk. 87 Ayhan) İlhan*** Emre** Bahtiyar** Baran** Gökdeniz** (Dk. 79 Sercan*)

Kırıkhanspor: Mustafa** Okan*** Mustafa** Hasan Demir*** Ahmet** Semih** Mehmet Akif*** Egecan** (Dk. 66 Serkan**) Doğancan*** Mertcan*** Yusuf* (Dk. 36 Hüseyin**)

Sarı Kart: Mustafa, Doğancan, Okan, Mertcan, Serkan (Kırıkhanspor)

Goller: Dk.29 İlhan, Dk.44 Semih (Ergene Velimeşespor), Dk.19 Hasan, Dk.34 Mehmet Akif (Kırıkhanspor)

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, Ergene Velimeşespor ile Lüleburgaz 8 Kasım Stadında oynadığı maçta 2-2 berabere kaldı ve kentine 1 puanla döndü.

Maça etkili başlayan taraf Kırıkhanspor oldu. 19. dakikada Doğancan’ın pasından gelen topla ceza sahasına giren Hasan, attığı golle Kırıkhanspor’u öne geçirdi: 0-1. 29. dakikada ise İlhan ceza sahası üzerinden attığı şutla topu ağlara göndererek Ergene Velimeşespor adına beraberliği sağlayan gole imza attı: 1-1. 34. dakikada konuk ekip Kırıkhanspor bir kez daha öne geçti. Kazanılan faul atışında Mehmet Akif düzgün ve etkili bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-2. Ev sahibi ekip 10 dakika sonra bir kez daha beraberliği 44. dakikada kale önünde oluşan karambolda topa son dokunan Semih, yeniden takımının beraberliğini sağladı: 2-2. İlk yarısı bu gollerle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında gol olmayınca karşılaşmanın 90 dakikası da 2-2 berabere sonuçlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here