Kırıkhanspor Deplasmandan 1 Puan ile Döndü

0
92

kırıkhanspor (23)Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor, zorlu Maltepespor deplasmanında rakibi ile 0-0 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar. Kırıkhanspor bu maçın ardından puanını 35’e çıkartarak 13. sırada yer aldı.

Türk Futbolunun önde gelen simalarından ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu eski üyesi ve Hatayspor Kulübünün eski Başkanı Hikmet Çinçin, Maltepe ile berabere kalan futbolcuları tebrik etti.

Kulüp Başkanı Sait İlçin ve Teknik Direktör Ali Beykoz ise İstanbul deplasmanında oynanan Maltepe maçında Kırıkhanspor’a destek olan Hancılar taraftar grubu ve İstanbul yöresindeki yaşayan Hataylılara teşekkür ettiler.

kırıkhanspor (25)

Sarı-Lacivertliler Gözünü Altay’a Dikti

Maltepe deplasmanından puanla dönen Kırıkhanspor, gözünü 6 Nisan Çarşamba günü kendi saha ve seyircisi önünde misafir edeceği Altay maçına çevirdi. Sarı-Lacivertli ekip, Altay maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Ali Beykoz nezaretinde sürdürüyor. Teknik Direktör Beykoz; “Önümüzde zorlu Altay maçı var. Bu karşılaşmaya odaklanmamız lazım. Antrenmanlara ara vermeden başladık. Çarşamba günü yapacağımız karşılaşmada taraftarlarımızın desteğini beklemekteyiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here