Kırıkhanspor Camiası Tek Yumruk 

0
93

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor, Cumartesi günü saat 13.30’da Kırıkhan İlçe Stadında oynayacağı 1461 Trabzonspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hakan Çimen nezaretinde sürdürüyor.

Antalya’da yapılan kamp çalışmalarının ardından ilçeye dönen Kırıkhanspor’un antrenmanları neşe içerisinde geçiyor. Hakan Çimen idaresinde tesislerde yapılan antrenmanı, Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarda izledi. Antrenman sonrası Kırıkhanspor’un yönetimi, teknik heyeti, futbolcular ve taraftarlar bir araya gelerek neşe içerisinde baklava yediler.

Başkan Veli Özdoğan’dan Destek Çağrısı

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, Cumartesi günü oynanacak olan 1461 Trabzonspor karşılaşmasında tüm taraftarlara destek çağrısında bulundu. Başkan Özdoğan; “Geçmiş unutarak yeni bir sayfa açtık. Hiç bir karşılaşmada puan kaybına tahammülümüz yoktur. Bunun için ligin ikinci yarısında oynayacağımız tüm karşılaşmalarımız final havası içerisinde geçecektir. Cumartesi günü Kırıkhan İlçe Stadında yapacağımız 1461 Trabzonspor karşılaşmasında tüm camiamızdan yoğun destek beklemekteyiz” dedi.

Bu arada Kırıkhanspor taraftarları da Cumartesi günü oynanacak olan 1461 Trabzonspor karşılaşmasında yoğun destek vermek için çalışmalar başlattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here