Kırıkhanspor, 1461 Trabzonspor Deplasmanından Zaferle Döndü

0
145

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi KırıkhansSpor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında Kırıkhan İlçe Stadında yapılan karşılaşmada 1461 Trabzonspor’u 1-0 mağlup etti. Kırıkhanspor’a altın değerinde üç puan kazandıran golü 69. dakikada Mehmet Akif Şerifoğlu attı.

Kırıkhanspor’un, kendi saha ve seyircisi önünde 1461 Trabzonspor’u yenmesi bölgemizde sevinçle karşılandı. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, elde edilen bu galibiyetten dolayı, Kırıkhanspor teknik heyetini ve futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Kırıkhanspor’a verdiği destekten dolayı spor kamuoyundan övgüler yağmaya devam ederken, Başkan Ayhan Yavuz ise her zaman olduğu gibi 1461 Trabzonspor karşılaşmasında da Kırıkhanspor’u desteklemek için tribündeki yerini alarak takımı ateşledi. Kulüp Başkanı Veli Özdoğan da Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Özdoğan, futbolcuları da soyunma odasında tek-tek tebrik etti.

Erzin Bldspor Eli Boş Döndü

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ilimizin diğer temsilcisi Erzin Belediyespor ise Bayburt deplasmanından eli boş döndü. Turuncu-Beyazlı ekip Bayburt Özel İdare’ye 3-1 mağlup olarak, kente puansız döndü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here