Kırıkhangücü Spor Kulübü Başkanı Eyüp Kuş’tan Başkan Yavuz’a Teşekkür Ziyareti

0
323

kirikhangucu1Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Yaptığı insan odaklı başarılı çalışmalarıyla Kırıkhan halkının haklı beğenisini kazanan Kırıkhan Belediye Başkanı Yavuz’un hafta sonundaki ziyaretçileri de Kırıkhangücü Spor Kulübü Başkanı Eyup Kuş ile Kulüp yöneticisi Şakir Varlıbaş oldu.

Kırıkhangücü Spor Kulübü Başkanı Eyup Kuş, gerçekleştirilen ziyarette yaptığı konuşmada; “Gençlere ve spora her ortamda destek vererek sağlıklı gençler yetişmesine katkıda bulunan ve Kırıkhangücü Spor Kulübümüze de vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yavuz’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Yavuz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sağlıklı ve zinde bir gençlik yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizi faydalı işlere yönlendirmek ve her türlü zararlı alışkanlardan uzak tutmak için elimizden gelen gayreti göstermeye de devam edeceğiz. Nazikane ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here