Kırıkhan’da CHP’ye Büyük Katılım

0
255

Ertem; “Yaptığımız Çalışmalar Meyvesini Vermeye Başladı”

Kırıkhan’da CHP saflarına katılanlara rozetleri törenle takıldı. CHP’ye yeni katılanlara rozetlerinin takılması için Kırıkhan’ın Bahçelievler mahallesinde düzenlenen törene CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Dr. Birol Ertem, Serkan Topal, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, ilçe örgütleri ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

Törende bir konuşma yapan CHP Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem; “Son 2,5 yıl içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkhan ilçe Örgütleriyle yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Gerek saha çalışmalarının gerekse örgütsel çalışmaların ne kadar önemli olduğunu bugünkü yoğun katılımla gördük. Halkımızın yoğun ilgisi ve sevgisi bizleri çok duygulandırdı.

Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla, Genel Sekreterimiz Sn. Kamil Okyay Sındır’ın bulunduğu katılımda çok değerli Bahçelievler (Aktaş İskanı) sakinlerinin Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılımlarından dolayı rozetlerini taktık.

Hatay’da AKP oy oranı %85 iken 2015 yılından itibaren örgütlerimiz ile yaptığımız çalışmalar neticesinde CHP oy oranımız %5’lerden %30-35lere çıkmıştır. Son referandum seçim sonuçlarına baktığımızda aldığımız oy toplamı 50.472dir. Sadece Kırıkhan’dan aldığımız oy 17.520’dir. Oysaki 2011 yılında Altınözü, Reyhanlı, Kumlu, Kırıkhan ve Hassa’da alınan oy 15.084 idi. Bu tablo Ova’da Cumhuriyet Halk Partisine insanlarımızın ne kadar da çok teveccüh ettiğinin en büyük göstergesidir. Bu sebeple partimize katılan vatandaşlarımıza hoş geldiniz derken, emeği geçen partililerimize ve örgütlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here