Kimyeci; “Evi Olana Ev Vereceğiz!”

0
84

Antakya Belediye Başkanı Kimyeci, Kentsel Dönüşüm Projesinde Gelinen Son Durum Hakkında Bilgilendirmelerde Bulundu…

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, katıldığı bir televizyon programında Kentsel Dönüşüm projesinde gelinen son durum hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Kimyeci, Kentsel Dönüşüm’ün afet riski taşıyan alanlarda mecburi olduğunu, yaşanabilir, daha düzenli, daha temiz bir Antakya inşa etmek için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Bugün itibariyle %48,5 oranında ıslak imzaya ulaştıklarına değinen Başkan Kimyeci; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kentsel Dönüşüm Projesinde alt yapı konusunu üstlendiğini, halkın isteği doğrultusunda bir artı bir daire tipi de yapmak suretiyle evi olana ev vermek suretiyle, halkımıza seçenekler sunacağız.

Sayın Bakanımız Mehmet Özhaseki’nin öngörmesi suretiyle metrekareye, metrekare, eve ev, vermek suretiyle yön ve şerefiye planlamalarını yeniden sunma imkanımız oldu. Tüm hak sahiplerimize bu imkanı arz ettik ayrıca mevcutta anlaştığımız % 48,5 oranı olan 600’den fazla hak sahibimize de bu imkanları sunarak, seçenekleri gözden geçirmelerini sağlayacak gerekirse yeniden imza atacağız. Bu sayede imza sürecimiz de hızlanmış olacaktır” diye konuştu.