KİGA Kurucusu Çetin, Finlandiya’da Eğitime Katıldı

0
615

burcak-cetin1KİGA Anaokulu kurucusu Burçak Çetin aralarında Prof. Üstün Dökmen, eşi ve Türkiye genelindeki özel okul sahiplerinin bulunduğu Finlandiya’nın Helsinki Üniversitesi’nde verilen eğitime katıldı.

Türkiye’den çok sayıda katılımcının yer aldığı eğitim programı ile Helsinki Üniversitesi onaylı sertifika ile eğitimi tamamlayarak yurda dönen KİGA Anaokulu Kurucusu Burçak Çetin artık sadece Alman eğitim sistemini değil Finlandiya eğitim sistemine de okulunda yer vereceğini söyledi.

burcak-cetin2

Burçak Çetin, dünya genelinde yapılan Pisa sınavlarında ilk sıralarda yer alan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Finlandiya’da Anaokulundan Üniversiteye kadar tüm seviyelerde ders inceleme, gözlemleme ve Helsinki Üniversitesi Profesörlerinden eğitimler aldıklarını kaydetti.

burcak-cetin3

KİGA Anaokulu Kurucusu Burçak Çetin aldıkları eğitim öğretim programının eğitimde dünya lideri olan okullarla aynı olmasından büyük mutluluk duyduğunu sözlerine ekleyerek; “Finlandiya’da kaldığımız sürece Prof. Üstün Dökmen ile de eğitime, anaokulu ve ileriye yönelik muhteşem paylaşımlarda bulunduk. Artık bilindiği üzere, Finlandiya dünyanın en iyi eğitim sistemlerinden birine sahip. Peki ama nasıl oldu bu, tesadüf mü, eğitime çok fazla yatırım yapmakla mı alakalı, teknolojik imkanlar mı? Hayır hiçbiri, sadece insana değer bu” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here