Keskin; “Halkımıza Hizmet İçin Canla, Başla Çalışıyoruz”

0
148

ahmet keskin13’ncü Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin Gazetemizi Ziyaret Etti

Hatay Büyükşehir Belediyesi, altı ilçeden sorumlu koordinatörü, 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, gazetemize bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli, Genel Yayın Yönetmenimiz Semir Bağırsakçı, gazete muhabirimiz ve deneyimli köşe yazarımız Doğan Süslü ile sıcak bir sohbet gerçekleştiren Şube Müdürü Ahmet Keskin, İskenderun ve diğer beş ilçedeki Hatay Büyükşehir hizmetlerinden söz etti.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet yükünü hafifletmek adına, ekibiyle birlikte canla başla hizmet gayretinde olduklarını ifade eden Müdür Keskin; “Görev sınırlarımız içinde halkımıza en iyi hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Eğitim kökenli olmam dolayısıyla okullarımıza da bazı önemli hizmetlerimiz oluyor. Öğrenciler bizlerin ve ülkenin geleceğidir. Onlara en iyi imkânları el birliğiyle sunabilirsek giderek başarısı artan bir nesle kavuşabiliriz.

ahmet keskin3

Camilerimizin, ibadet yerlerimizin, Cem Evlerimizin temizlik ve onarımlarını da imkan dâhilinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesi üst yönetimi ve daire başkanlıklarıyla uyum içinde çalışıp, Hatay’ın hemen her köşesine diğer şube müdürü arkadaşlarım ve onların ekipleriyle seri ve kesintisiz hizmetin çabası içinde oluyoruz.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Lütfü Savaş’ın da sahada ve masa başında çalışan tüm mesai arkadaşlarına karşı sevgi, saygı ve motivesi, çalışma azmimizi daha da arttırıyor. Özetle, karşılıklı, güven, sevgi ve saygı çerçevesinde takım çalışması yapıyoruz” diye konuştu.

ahmet keskin2

Rızkullah Terbiyeli “Büyükşehir Belediye Hizmetlerini de Takip Ediyoruz”

Ziyarete teşekkür eden İskenderun Gazetesi imtiyaz sahibi Rızkullah Terbiyeli; “Hatay’ın, İskenderun’un en kıdemli gazetesiyiz. 70 yıldır İskenderun ve Hatay yaşayanlarının gözü, kulağı ve sesi olduk. Devlet ve devlet kurumları ile vatandaş arasında köprü olup, aksayan hizmetleri işaret ettik, bitirilen ve biten hizmetleri kamuoyuyla paylaştık.

Köşe yazarlarımız yerel ve genel konuları değerlendirip okurlara ve topluma ışık tutmaya çalıştılar. Tüm yerel hizmetleri yani belediyeleri takip ettiğimiz gibi siz Hatay Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini de yakinen takip ediyoruz. Memlekete, bölgeye hizmet eden herkes bizim başımızın tacıdır. Size ve arkadaşlarınıza görevinizde başarılar diliyorum” dedi. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here