Keskin Ailesinin Acı Kaybı!

0
608

İskenderun’da kendi işyerinde bıçaklı saldırıya uğradıktan sonra tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Bülent Keskin (32), dualar ve gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderun Pınarbaşı Mahallesi 178 Sokak No 1/E sayılı Demirdöküm Teknik servisi işyerinde tartıştığı gencin bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bülent Keskin yoğun bakımda yaşama tutunamadı.

Vefatı başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derinden üzen Bülent Keskin için bugün öğle saatlerinde Arsuz Şarkkonak mezarlığında cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Keskin ailesi, yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Keskin, gözyaşları ve dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurladı.

Olay İşyerinde Yaşandı

Geçtiğimiz hafta içerisinde gece saat 21.00 sıralarında Pınarbaşı Mahallesi 178 Sokak No 1/E sayılı Demirdöküm Teknik servisinde yaşanan olayda, işyeri sahibi Bükent Keskin (32) ile arasında çıkan sözlü tartışmanın ardından, bir süre sonra bıçakla tekrar iş yerine gelen Alperen Gülmez (21), bıçakla Keskin’i bacağından yaralayıp kaçmıştı. Bıçak darbesinin bacağında ana damara gelmesi sonucu çok kan kaybeden ve kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi B Blokta ameliyata alınan Keskin kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here